Niveau 1

Niveau 1 behandelt de basis van ChiRunning en is zowel voor de beginnende als de gevorderde hardloper geschikt. Om de techniek goed onder de knie te krijgen is het programma zodanig samengesteld dat in een vaste volgorde de verschillende onderdelen van de techniek worden behandeld met bijbehorende oefeningen. Daarna komt het lopen met verschillende versnellingen en paslengte en pasfrequentie aan bod.

De cursus wordt afgesloten met een videoanalyse, die achteraf wordt toegezonden inclusief een loopanalyse, waarmee je verder aan de slag kunt om je techniek te verbeteren. Elke deelnemer ontvangt een informatie mapje.

Niveau 1 wordt aangeboden als een ééndaagse workshop of 3 trainingen van elk 2 uren, waarbij één training per week plaatsvindt.

De kosten bedragen € 115 p.p. De groepen zijn klein tot maximaal 10 deelnemers om voldoende feedback aan iedereen te kunnen geven. Bij minder dan 4 deelnemers gaat in verband met de voorbereidingstijd de workshop niet door.

Een privéles kost € 55 per uur. Bij afname van twee uren is de prijs € 85. Bij afname van 3 uren € 135. Bij afname van 3 uren wordt dezelfde lesstof behandeld als bij een eendaagse workshop. De prijs van € 135 is inclusief een loopanalyse. 

Voor groepen vanaf 6 personen bestaan kortingsmogelijkheden en kan in onderling overleg op locatie cursus worden gegeven. Vraag ernaar via de mail.